Gano: "Clement speelde belangrijke rol in mijn keuze voor Genk"

BELGA

Zinho Gano (24) is zopas officieel voorgesteld als nieuwkomer bij Racing Genk. In het Nederlandse Horst, waar Racing Genk deze week op oefenstage is, heeft hij er zijn eerste training in het Genkse shirt opzitten. "Ik ben blij dat ik hier ben", zei Gano tijdens een persconferentie geflankeerd door de drie andere Genkse inkomende transfers. "Ik ben er zeker van dit ik de juiste keuze heb gemaakt. Racing Genk is de ideale club om mijn carrière verder te zetten." Genk dus en niet Standard. Gano leek op weg naar Sclessin, maar kiest dus toch voor een avontuur in Limburg. "De afgelopen dagen zijn heel hectisch geweest, maar Standard is voor mij een afgesloten hoofdstuk. Het heeft geen zin om daarover te praten, ik focus mij op de toekomst en die ligt hier bij Racing Genk." Racing Genk ziet in Gano de ideale aanvulling van hun spitsenprofiel. Hij moet de targetspits worden waar Genk zo op zoek naar was. "Ik weet wat van mij verwacht wordt en ik ben blij dat ik opnieuw met Philippe Clement kan samenwerken. Eerder was dat al het geval bij de beloften van Club Brugge en vorig seizoen ook twee maanden bij Waasland-Beveren. Hij heeft zeker een belangrijke  rol gespeeld in mijn keuze."

BELGA
De vier nieuwkomers bij Racing Genk.
BELGA De vier nieuwkomers bij Racing Genk.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc Grootaerdt

    Gano kwam op het verkeerde moment naar KVO en had met trainer Custovic ook niet de beste verstandhouding.Ik wens Gano het allerbeste in Genk , hopelijk ligt hij in Limburg beter in de spelersgroep...Tot op KVO , misschien zien we dan pas tot wat je in staat bent. Met Proto dé miskoop geweest in Oostende.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00