Ga naar de mobiele website
^ Top

Franck Berrier keert terug naar Zulte Waregem

Franck Berrier tekende voor 3,5 jaar bij Zulte Waregem.
photo_news Franck Berrier tekende voor 3,5 jaar bij Zulte Waregem.
Franck Berrier verlaat Standard en keert terug naar zijn oude club Zulte Waregem. De 27-jarige Fransman tekende een contract voor 3,5 jaar. Berrier speelde al twee seizoenen voor 'Essevee', dat hem in 2008 van het Franse Cannes overnam. In 2010 verliet hij de club voor Standard, maar daar was hij nu op een zijspoor beland.

"Het plezier dat ik gekend heb tijdens de twee seizoenen dat ik voor Zulte Waregem gespeeld heb, is de belangrijkste reden om opnieuw voor Essevee te kiezen", zegt Berrier. "Dankzij Zulte Waregem heb ik mij kunnen bewijzen op het hoogste niveau. Mijn echtgenote en ikzelf voelden ons hier altijd zeer geapprecieerd, zowel door de trainer, de medewerkers als de supporters. Het is uiteraard een groot voordeel dat ik de club ken. Voor mij komt het er op aan om het voetbalplezier terug te vinden."
 
Opportuniteit
"De komst van Franck Berrier is een opportuniteit voor Zulte Waregem. Hij zat bij Standard in een moeilijke situatie", reageerde technisch manager Hans Gillhaus. "Wij willen hem zeker de kans geven om zich opnieuw te tonen. Wij zijn uiteraard blij met zijn terugkeer. Hij is een extra troef in de harde strijd om de punten de komende weken." (belga/lpb)Meld een bug