Forse verrassing: Simons en Dierckx in selectie voor clash Standard

PHOTO_NEWS
Bij Club Brugge kunnen ze de laatste tijd niet bepaald op veel goed nieuws rekenen, maar in de aanloop naar de topper tegen Standard van morgen kan Michel Preud'homme dan toch eens lachen. Blauw-zwart recupereert voor de topper in Jan Breydel immers Timmy Simons én Tuur Dierckx.

Toch verrassend nieuws uit het Brugse kamp want de 38-jarige aanvoerder zou normaal gezien drie tot vier weken buiten strijd zijn met de hamstringblessure die hij ruim anderhalve week geleden opliep op Old Trafford. De verwachting was dat aanjager Simons pas na de interlandbreak weer inzetbaar zou zijn, maar niks blijkt minder waar.

Akelig beeld
Ook de snelle rentree van Tuur Dierckx is opvallend, de 20-jarige flankaanvaller en vroege seizoensrevelatie moest afgelopen woensdag hinkend het veld verlaten nadat hij met zijn voet in het gras was blijven steken. Zijn enkel bleek flink gezwollen, maar er was geen sprake van een breuk of scheur. Toch was de prognose dat de match tegen de Rouches te vroeg zou komen. Maar zie, ook 'Turbo Tuur' haalt de 20-koppige selectie.

PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
BELGA
BELGA