Ervaringsdeskundigen Jacobs en Broos over het (probleem)geval Pozuelo: “Dit kan Genk de titel kosten”

Photo News
Na een nieuwe dag onderhandelen is er nog geen doorbraak in het dossier Pozuelo. Toronto wil de Spanjaard uiterlijk tot 18 maart bij Genk laten voetballen, Genk wil hem tot het einde van het seizoen houden. Geen makkelijke situatie, zeker niet voor coach Philippe Clement. Ariël Jacobs en Hugo Broos, twee trainers die in het verleden in gelijkaardige omstandigheden moesten ­werken, kruipen in het hoofd van de Genkse T1.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Wim De Maeyer

  Genk haalde trainer en spelers weg tijdens een lopend seizoen....dan mag een andere club dezelfde werkwijze volgen. dat noemen ze " van het zelfde laken een broek"

 • ROGER DEPREZ

  Normaal kan Genk geen kampioen meer spelen, want dit werk zeer verlammend op heel de club en zonder de kwaliteiten van Pozo zal het niet gaan omdat Mali er dan alleen voor staat, voor de aanvoer naar voor en Leandro is nog niet klaar voor die plaats. Met Pozo in de ploeg in deze omstandigheden zal het ook niet gaan omdat hij niet met overtuiging en uitzet zal spelen. Geld maakt gelukkig maar ook veel kapot.

 • Jean Emare

  Wil men eindelijk deze voetballers deftig belasten, zoals elke normale werknemer. Welke politicus wil hier werk van maken. Of weer kopke in't zand. Mijn mening is verder, schaf die tussentransfers af, met uitzondering van 1 joker (bvb door langdurige blessure van een speler, out rest van het seizoen). Men tekent voor minstens 1 seizoen!