Dury toont zich na verrassende nederlaag waardige verliezer: “Alle credits naar Cercle”

Dury.
BELGA Dury.
Een onherkenbaar Zulte Waregem verliest drie dure punten tegen Cercle Brugge. Essevee had geen antwoord op de sterke mentaliteit van de Bruggelingen en verloor met 2-0.

“Proficiat Cercle Brugge, chapeau”, toonde Francky Dury zich een waardige verliezer. “We waren klaar om de wedstrijd te spelen maar we waren niet klaar om de wedstrijd ook te winnen. Ik denk dat we vandaag geklopt zijn door een ploeg die gevochten heeft voor iedere meter op het veld. Alle credits gaan naar Cercle Brugge vandaag.” 

Zulte Waregem speelde dit seizoen wel nog zwakke wedstrijden, maar toen werd vaak nog een puntje of zelfs de overwinning behaald. Gisteren was dat niet het geval op Jan Breydel. “Cercle heeft ons afgetroefd in veel duels, in de diepte, qua scherpte, noem maar op. Onderschatting van onze kant zou kunnen, maar dat is onaanvaardbaar in het voetbal.”

Dury.
BELGA Dury.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • HERMAN DE GRANDE

    Voor mij is Franky Dury de " Guy Roux" van het Belgisch voetbal... een trainer zonder vervaldatum... en een grote meneer... die durft toegeven dat Cercle de verdiende winnaar was... Ik gun hem een nieuwe Cup en een plaats in Play off 1

  • Georges Vande Velde

    In plaats van uw “vedetten” de hemel in te prijzen , beter ze met de voetjes op de grond houden.!