Domme rode kaart Vranjes smet op simpele zege Anderlecht, dat perfect rapport behoudt

Photo News
Anderlecht
AND
Anderlecht AND
2
0
Excel Moeskroen MOU
MOU
Excel Moeskroen
Twaalf op twaalf voor Hein Vanhaezebrouck en Anderlecht. Paars-wit kende vanavond weinig moeite met Moeskroen, dat met 0/12 zijn start compleet heeft gemist. Enige smet op de Brusselse zege was de domme rode kaart van verdediger Vranjes, die uitpakte met een wansmakelijke tackle. 

Na een fout op Landry Dimata opende uitblinker Trebel de score in de 38e minuut met een vrije trap van net buiten de zestien. In de 63e minuut legde Dimata de eindstand vast. Anderlecht beëindigde de wedstrijd nog met tien. Ognjen Vranjes werd tien minuten voor tijd na een zware tackle met rood naar de kant gestuurd.

Club Brugge, dat ook nog geen puntenverlies leed, kan zondag weer langszij komen. Het moet dan wel gaan winnen bij het eveneens ongeslagen Antwerp, met zeven punten vierde in de stand.

Photo News
BELGA
BELGA
Ivan Santini.
Photo News Ivan Santini.35 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Ria Vanhoyland

  Zo simpel was die zege ook weer niet.

 • jammy cappon

  Volgens foubert deed vranjes niets verkeerd en heeft Verhaeghe gevraagd aan de scheids om die kloefkapper rood te geven. Is dit wat je bedoelt, Gaston?

 • Dirk Van der Weeën

  Foubert jij verdomd nog met de dag,kan jij nu echt niets anders dan onnozele zever verkopen?

 • Ronny Deckers

  Hoe frustrerend moet dat voor een trainer zijn. Je staat 2-0 voor. Je hoopt dat iedereen heelhuids door de wedstrijd kom, zonder spelers voor volgende match te moeten missen. En dan gaat zo een idioot door het lint en stampt een collega bijna een ongeluk. Zo iemand zou je toch met ingang van vandaag moeten kunnen ontslaan. Of toch minstens loon inhouden voor geschorste matchen. En ja, natuurlijk. De tackle van die Moeskroense hoen verdiende hetzelfde lot.

 • Peter Debrouwer

  Een rode kaart voor de nekken !!! Dat kan toch niet ! Wordt de scheids nu geschorst meneer Verbist ?