Exclusief voor abonnees

Discussie over hoe het nu verder moet met competitie wordt lastig vandaag: “Ermee ophouden? Dan gaan we lotje trekken, hé”

BELGA
De Pro League buigt zich vandaag bij een conferencecall over de afloop van de competitie. De topclubs zijn het niet eens. Ophouden? De laatste speeldag afwerken? Toch nog play-off 1 in een of andere vorm? Zoveel hoofden, zoveel zinnen. “En zoveel ego’s”, aldus een topper binnen de Pro League, die niet weet of hij moet lachen of huilen.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis39 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jo Maes

  De laatste match zou nog gespeeld moeten worden en de bekerfinale, eventueel zonder publiek, zodat er een eerlijke correcte rangschikking is, zonder play-off’s. Voor de europese plaatsen, de rangschikking volgen, zoals in de tijd voor de play off’s,

 • frans ornelis

  lotje trekken dat weet ge al wie er goed zal uitkomen dat zal wel achter de schermen geregeld worden

 • Ilse Verlinden

  Geen probleem, Dirk Tuymans. Als we de miljoenen van de CL krijgen, is het ok voor mij...... Iedereen met een beetje verstand weet immers wel wie de beste ploeg was dit seizoen.

 • Leslie Fruythof

  Vic Lenaerts,5 maal tegen elkaar spelen,tegen uw eigen kan je niet spelen.

 • Vic Lenaerts

  Laat de zes eersten dan maar zes maal tegen elkaar spelen , in de 1A super reeks we zullen het eens zien hoelang ze het zullen volhouden die geldzakken van bestuurders.