Dendoncker wil zich opnieuw focussen op Anderlecht: "Het is niet makkelijk geweest"Na een zomermercato gevuld met heel wat transferbeslommeringen zit Leander Dendoncker nog steeds bij Anderlecht. De middenvelder hoopte een stap vooruit te zetten met een transfer naar het buitenland, maar zo ver kwam het niet.

Voor de wedstrijd tegen Gent zat Dendoncker zelfs niet in de selectie. Gisteren mocht de middenvelder met de Rode Duivels wel opdraven in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Griekenland. Hij kwam in de 89ste minuut Marouane Fellaini vervangen op het middenveld. "Het is niet makkelijk geweest", vertelt Dendoncker die met zijn hoofd de voorbije weken bij een transfer zat.

"Maar ik wil nu vooruit kijken. De voorbije maand is het niet makkelijk geweest, maar ik ga me nu terug focussen op Anderlecht en hopelijk gaan we terug punten beginnen te pakken."

belga
photo_news9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jurgen van de kelft

  Dit had ik niet verwacht van Dendoncker, ik dacht dat hij verstandiger was. Spelen is het belangrijkste wat wil je dan in Monaco gaan doen naast Yoeri op de bank gaan zitten. Mijn paars hart bloed wanneer zogezegde clubspelers zich zo gedragen om een transfer te forseren. En dan met hangende pootjes terug komen.

 • Morelllli .

  Diene gaat komt nergens. De managers maken daar een talent van. Talent dat hij niet heeft. Anders was hij opgestaan en had hij de ploeg gedragen.

 • Rigobert Deleu

  Te jong , te gemakkelijk zot te maken en vooral te gemakkelijk veel geld verdienen door weinig te doen. Anderlecht betaalt dus speel je daar .

 • Ronny Popelier

  Prachtig Leander om terug te schitteren met en op RSCA. Ga ervoor en pak samen met Anderlecht titel 35. Zal nog gemakkelijker door een grotere poort kunnen vertrekken naar een topploeg. Leander we duimen en rekenen met heel Anderlecht op U. Doen Leander.

 • marc sinnaeve

  RSCA, de ploeg van zijn hart...