De kop is eraf: Hein Vanhaezebrouck leidt zijn eerste training bij Anderlecht

rv

De kop is eraf. Hein Vanhaezebrouck heeft vanmorgen zijn eerste training geleid bij landskampioen Anderlecht. De nieuwbakken coach van paars-wit deed dat vooralsnog zonder vaste assistent. Gisteren raakte immers bekend dat de zoektocht in Brussel naar een T2 voortgaat. Yves Vanderhaeghe, die straks wordt voorgesteld als hoofdcoach van AA Gent, en Nicolas Frutos bedankten voor de functie. David Sesa en Thomas Binggeli, assistenten van ex-coach René Weiler, kozen dan weer om Anderlecht te verlaten.

photo_news
photo_news
photo_news
photo_news17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • bruno de troyer

  Tja.... Als je zoveel titels hebt behaald, steekt dat soms in de ogen, pijnlijk voor de ploegskes die achterop hinken. Dan is het altijd van omkoperij en matchfixing. Hebben jullie niets beter te doen ? Anders eens gaan informeren of jullie zelf geen trainer kunnen worden. Het zal wat zijn, lol

 • bruno de troyer

  Denk dat er veel jaloers zijn, Hein had drie jaar geleden al bij Anderlecht kunnen tekenen maar het toen niet heeft gedaan. Dus van geld is hier geen sprake. Beter jullie gezond verstand laten spreken.

 • Robert VAN LAERE

  Ik hoop dat hij iedere dag 4 uur in file staat tussen Lauw en Kortrijk. Hij bewijst dat bij de minste moeilijkheid de benen neemt ....voor geld. Kon Gent niet meer motiveren en verzuimde dat ook.

 • marc ledure

  Als ge spreekt van schijnheilige mensen. Ze joewden hem uit gelijk vortevis en nu dragen ze hem op hun handen. Hoelang het gaat duuren ?? 2 maanden en ze jouwenhem weer uit.

 • Coco

  De angst lees je in de mails van de tegenstanders, inderdaad pijnlijk.