De kop is eraf: Club heeft eerste training afgewerkt

Vicekampioen en bekerwinnaar Club Brugge is vandaag in Westkapelle de voorbereiding op komend seizoen gestart. Coach Michel Preud'homme verwelkomde met doelman Sébastien Bruzzese, verdediger Dion Cools, middenvelder Hans Vanaken en aanvallers Abdoulay Diaby en Bernie Ibini-Isei vijf nieuwe aanwinsten.

Ook Tom De Sutter was van de partij. De aanvaller werd de voorbije dagen in de pers gelinkt aan tal van clubs, onder meer het Engelse Charlton Athletic van voormalig Standard-eigenaar Roland Duchâtelet zou interesse hebben in de bijna 30-jarige spits.

Geen Meunier en Ryan
Preud'homme kon niet rekenen op de geblesseerden Thomas Meunier, Felipe Gedoz en Oscar Duarte. Doelman Mathew Ryan geniet na interlandverplichtingen met Australië nog van vakantie, Gato Silva speelt met Chili nog op de Copa America. Björn Engels en Davy De fauw werkten een individuele training af. Om de afwezigheden op te vangen, mochten een aantal jeugdspelers met de A-kern meetrainen.

Vanmiddag staat er nog een training op het programma, overmorgen volgt de allereerste oefenwedstrijd op het veld van tweedeprovincialer KFC Heist.

PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS