De Bleeckere: “Jammer genoeg stond er geen camera op de zijlijn”

Frank De Bleeckere, de woordvoerder van de scheidsrechters, gaf meer uitleg over hét dispuut van gisteravond: de bal die al dan niet over de zijlijn was voor Samuel Bastien de enige goal van de partij maakte in de topper tussen Standard en Racing Genk. “De VAR is met de beschikbare beelden gaan kijken of de bal effectief volledig over de zijlijn was”, stelt De Bleeckere. Met de beelden die men had - bijvoorbeeld de beelden gemaakt van achter het doel - kon men niet waarnemen of dat het geval was. Jammer genoeg stond er geen camera op de zijlijn om uitsluitsel te geven.” 

Bekijk de reactie van De Bleeckere in de video bovenaan. 
Bekijk de bewuste fase én de reactie van een woeste Mazzu die de beelden na de match op zijn gsm toonde in de video hieronder. 

Frank De Bleeckere.
RV Frank De Bleeckere.15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Roger Deprez

  Is natuurlijk lulkoek wat deze vent uitslaat, hij staat daar de VAR wat te verdedigen om de gemoederen te sussen, van transparantie en openheid gesproken.

 • patrick morel

  Studio sport gisteravond, wie zat er in het panel, een scheidsrechter. Hij kwam enkele beslissingen verklaren, scheidsrechter hebben daar zelfs een instagram account waarop ze uitleg geven over bepaalde fases. We komen op alle gebieden, van sport tot politiek lichtjaren achter op Nederland.

 • Theo Vreys

  De Bleeckere is altijd al een mooi prater en showman geweest en nog steeds is!

 • Gino Denil

  Als een VAR de middelen niet heeft om te oordelen dan hoeft die er ook niet te zijn. Misschien de volgende keer de wedstrijd spelen zonder bal. Dan kan de VAR zich niet vergissen.

 • FRANS VANISTERBECQ

  amateurisme !