Daar is Luc Bosmans weer: ingevallen scheidsrechter bereidt zich nu voor in Mechelen: "Mijn scheidsrechterspullen gaan mee"

Twitter

Luc Bosmans Zal 29 november 2017 niet gauw vergeten. Nadat in de bekerwedstrijd tussen KV Mechelen en Racing Genk twee scheidsrechters geblesseerd uitvielen, mocht de supporter van Malinwa - en amateurscheidsrechter - Luc Bosmans invallen als lijnrechter.

Vanavond staat diezelfde affiche op het programma, maar dan in de Jupiler Pro League. Luc Bosmans staat opnieuw in de tribunes om zijn favoriete ploeg KV Mechelen aan te moedigen en heeft zich ondertussen wel al op een andere manier voorbereid. "Klaar om te vertrekken naar KV Mechelen. Sjaal, pet en de nieuwe voetbaltas met mijn scheidsrechterspullen gaan mee. Hopelijk mag de tas tot morgen in de auto blijven", pende hij neer op Twitter.

GOYVAERTS/GMAX AGENCY
GOYVAERTS/GMAX AGENCY
BELGA2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Johan Coppens

    Een nieuwe ster is geboren... volgende week in De Slimste Mens?

  • Wim Ruts

    Geweldig tóch, niét ... ?