Coucke stemt in op verzoek fans: Anderlecht-voorzitter ontmoet paars-witte aanhang op parking Regenboogstadion

BELGA
Het is de Anderlecht-fans menens. Niet alleen coach Hein Vanhaezebrouck staat ter discussie, ook voorzitter Marc Coucke mag het vanmiddag gaan uitleggen bij de paars-witte aanhang. Dit om zijn standpunten over de malaise te horen.

Enkele supportersverenigingen stuurden een verzoek richting Marc Coucke. De paars-witte fans willen op de parking van het Regenboogstadion -vóór het treffen met Zulte Waregem (aftrap om 14u30)- een woordje uitleg. De Anderlecht-voorzitter heeft vervolgens ingestemd op het verzoek van de supporters en staat hen vanmiddag te woord. Normaliter stond er al een ontmoeting op 25 oktober op de planning, maar het geduld is stilaan op. 

Vrijdag deelde Vanhaezebrouck tijdens een persbabbel nog een kleine sneer uit richting eigen bestuur. “Een absolute leider, daarover beschikken we niet”, klonk het bij de Anderlecht-coach. “We hebben wel voldoende jongens die bepáálde van die kwaliteiten bezitten. Vijf, zes spelers die samen dat leiderschap zouden kunnen op zich nemen en veeleisender zijn naar collega’s." 't Mag duidelijk zijn: het is straks alwéér van moeten.

Photo News70 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Peter Debrouwer

  Coucke heeft maar één doel in Anderlecht ! Voor elke € dat hij er in stak er twee terug krijgen.

 • Peter Thys

  @ wie zou anderlecht dan nog van titel kunnen houden? alvast de arbiters niet

 • marnix vande wiele

  Bestuurders jullie moeten jullie investeerder winst bezorgen met zo weinig mogelijk middelen. Dus onmogelijk wonderen te verrichten. Supporters begrijp jullie ontgoocheling maar jullie verwachten iets van jullie bestuur dat jullie zelf niet kunnen waarmaken. Mischien eens terug gaan naar de oorsprong ? Sport en spel . Stop iedereen met druk zetten overal en iedereen . Laat het een ontspanning zijn in plaats van frustratie voor iedereen .

 • alex oderij

  Doe dat op jullie eigen parking he,wie denken jullie wie je bent

 • Johan De Clercq

  Contracten met variabel loon misschien......ook voor de transfert aankoop verantwoordelijke.....