Club-verdediger Stefano Denswil op weg naar Bologna

BELGA
Stefano Denswil is op weg naar het Italiaanse Bologna. De Serie A-club heeft een bod uitgebracht dat de gewenste som van ongeveer 7 miljoen euro benadert, terwijl ook Bologna en Denswil een akkoord naderen.

Exit Stefano Denswil bij Club Brugge. Als alles goed gaat, zet de 24-jarige Nederlander binnen afzienbare tijd zijn handtekening onder een meerjarig contract bij Bologna. Denswil verlaat Club na vier seizoenen en twee landstitels, waarin hij als vaste waarde en sterkhouder een groot aandeel had. 

Na eerder mislukte pogingen - Denswil kon onder meer naar Monaco en Brighton - lijkt de linksbenige verdediger nu wel zijn transfer te realiseren. Club Brugge hoopt ongeveer zeven miljoen euro te vangen voor Denswil, een bedrag dat de door Bologna geboden som niet zo heel erg overschrijdt. Als de clubs een definitief akkoord hebben gevonden, moeten Denswil en Bologna nog de laatste details uitklaren.

Photo News20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • rik cappelle

  Voor de helft van die 7 mio € gaan we toch wel ergens een waardige vervanger als linksachter kunnen vinden zekers ?

 • kelly Bernaert

  geen nood Bjorn Engels komt terug!

 • john dewit

  Leegloop gaat verder !!

 • Freddie Heremans

  Volop sprake van leegloop hieronder alsmede van paniek bij Club-fans. Blijkbaar volgen ze de ontwikkelingen niet op de vele voetbal-sides en op de Club-websides. TUURLIJK worden de vertrekkers vervangen door minstens evenwaardige spelers, die wel gegeerd zijn door menige Europese top- en subtop-clubs. Zo zit Mannaert momenteel in Colombia en zijn er vergevorderde besprekingen aan de gang met toppers uit Senegal, Congo, Costa-Rica. Clement kreeg garanties voor een evenwaardige kern.

 • Wim tanghe

  Van harte proficiat ! Veel succes!