Club sloopt Lokerse fort en zet Anderlecht op zes punten, maar vooral Deschacht speelde opvallende rol in kolkend Olympia

Photo News
Het Lokerse fort van de kranige 'Oli' Deschacht hield lang stand. Maar met een penalty in de slotminuut van de blessuretijd pakte een sputterend Club Brugge alsnog de zege. Titelconcurrent Anderlecht begint aan de topper in Genk met alweer zes punten achterstand op Club.

Ivan Leko werd gistermorgen wakker zonder stem. Twee dagen aan een stuk op training de keel schor geschreeuwd, "want je kunt een kampioenschap verliezen in de wedstrijden vlak na een interlandbreak - I know, ik ben speler geweest", vertelde Leko.

Je hebt 17% van dit artikel gelezen
30 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • roger van roy

  Deze wedstrijd is de perfecte illustratie hoe onrechtvaardig het huidige puntensysteem is. Een ploeg die met 1 goal verschil verliest zou altijd iets moeten over houden . Daarom mijn voorstel: verdeel niet 3 punten maar 6 punten. 2 punten voor elke helft en 2 voor de einduitslag. In deze match zou de puntenverdeling dan 4 - 2 zijn ipv 3 - 0. Veel billijker met het oog op het wedstrijdverloop.

 • bob jansens

  Opare wordt onterecht afgevlagd door de lijnrechter en dan stopt hij met spelen, ipv verder te spelen en de bal in de goal te deponeren. Dan moet de arbiter/var die goal goedkeuren, of telt dat enkel voor Anderlecht?

 • frank voorspoels

  Ronny Popelier @ toen uw ploeg als 1e Belgische club 0 punten behaalde in de CL was Deschacht ook verdediger hoor bij Anderlecht .

 • Norbert Deploige

  Philip Maes ..........en de Wesley mag doodleuk mee boksen. Van voetbal heeft deze kerel een boks match gemaakt. Het was weer prijs bij dat opstootje. Jullie gaan nog plezier beleven aan die kerel. Afleren ? Nooit.

 • Jan Van den Bergh

  De goal van Wesley is terecht afgekeurd , Maes . Deschacht wordt aangetikt ( onvrijwillig wel ) , toch is dit een fout en een clear error .