Club met bedenkingen over aanpak ref, al zag die wel een penalty voor Standard door de vingers: “Vissertje doet ook gewoon z'n best, hoor”

Niet zozeer over enkele cruciale beslissingen, wél over de aanpak van scheidsrechter Lawrence Visser had Club Brugge zijn bedenkingen. Blauw-zwart kwam goed weg toen Standard na de fout van Balanta geen penalty kreeg en toen Deli geen tweede geel kreeg, toch was het ongenoegen groot. Vooral omdat Visser te vaak de wedstrijd stillegde.

“Ik wou de scheidsrechter nog aanspreken na de wedstrijd, maar toen was het te druk”, aldus Mignolet. “Het had anders gekund, hij had dit veel beter kunnen oplossen. Ik zou ook de hele match met links doeltrappen kunnen nemen, maar dat is de bedoeling niet. Als je weet dat het een wedstrijd vol strijd wordt, dan moet je dit anders oplossen.” 

Vormer: “Af en toe moet je eens laten doorgaan. Dan zou het veel gemakkelijker zijn. Soms begrijp je die scheidsrechters niet. Nu was er meer discussie dan dat er gevoetbald werd. Die gele kaart voor mij? Dat was zo raar. Ik zei gewoon iets tegen Oulare, en toen was ik de aanstichter. Kijk, Vissertje doet ook gewoon zijn best, hoor.”

Penaltyfout?
RV Penaltyfout?18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Laurens Hostens

  Hosten en Meersman, inderdaad, Club is de beste ploeg in België (sportief en ook financieel), maar laat ons eerlijk en correct zijn, de fout op Oulare was penalty en Deli moest zijn tweede krijgen na diverse fouten op Carcela. Uiteindelijk wel een logisch gelijkspel.

 • Diego Wille

  Wat minder theater verkopen Oulaere en met de voetjes reageren. Het eerste lukt veel beter dan het tweede.

 • bob jansens

  Club komt hier goed weg, want de scheidsrechter had hier een penalty kunnen fluiten. Vermoedelijk heeft Visser geen penalty gefloten (en is de VAR hem hierin gevolgd) omdat de bal niet naar Oulare ging

 • Pieter Meersman

  Ik sluit mij helemaal aan bij Dave Hosten. De nagel op de kop...

 • zulma waters

  Het zijn de spelers die over en alles mekkeren en zich voor een niet laten vallen, begin daar eens met een andere aanpak.