Club Brugge geraakt niet voorbij Eupen en is maximum kwijt

BELGA
Club Brugge
CLU
Club Brugge CLU
0
0
KAS Eupen EUP
EUP
KAS Eupen
Club Brugge is zijn maximum kwijt. Thuis tegen Eupen kwam het verrassend genoeg niet verder dan een scoreloos gelijkspel. Meer nog: in de tweede helft kwam blauw-zwart zelfs nog enkele keren goed weg.

Drie wijzigingen bij Clement na de knotsgekke Europese verplaatsing in Kiev. Deli was geblesseerd, Vormer en Mata zaten op de bank. Enter Mitrovic, Schrijvers en Vlietinck, maar ook met dat nieuwe trio kwam Club zwak voor de dag. Het had de bal wel in de eerste helft, maar Eupen-doelman De Wolf moest in die eerste 45 minuten nooit aan de bak. ’t Zegt genoeg, 0-0 was dan ook een logische ruststand.

BELGA

Clement greep in en Vormer en Mata kwamen Schrijvers en de geblesseerde Mechele vervangen. De vlam leek in de pan te slaan en Club moest altijd een strafschop hebben gekregen na een charge van Koch op Vormer. Zowel scheidsrechter Van Driessche als zijn VAR zagen er geen graten in, Jan Breydel -terecht- op de achterste poten. Maar dat was het eigenlijk op aanvallend vlak van Club, dat nog van geluk mocht spreken dat eerst Lazare en nadien Bautista verzuimden de trekker over te halen. Club blijft zo leider met tien op twaalf, Eupen boekte zijn tweede puntje dit seizoen. Een bemoedigend resultaat voor de jongens van Benat San José.

Photo News
Photo News
Federico Ricca, de nieuwe linksachter van Club, zat 90 minuten op de bank.
BELGA Federico Ricca, de nieuwe linksachter van Club, zat 90 minuten op de bank.
BELGA
Photo News
Photo News
Photo News
BELGA
BELGA32 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • rik cappelle

  Ghijsels wie zou er verleden jaar de titel van VAR-kampioen gekregen hebben of ben je de diefstal op Genk en tegen Cercle vergeten misschien ? Ja zeker.

 • AUGUSTIN GHIJSELS

  Clubfans niet zeuren aub.Jullie kregen titel kado in Luik 2 jaar geleden want Vormer kreeg bal tegen arm op de grond en legde hem panklaar voor medespeler waardoor 1-1.Laatste match thuis verloren tegen Gent.Anders Standard kampioen Dank U wel Meneer de Arbiter.Was dus voor operatie Propere Handen.Moet er nog zand zijn daar op Het Zand?

 • Jos vannuffelen

  Didier, het was zelfs ronduit slecht maar wel strafschop. Good luck tegen Rijeka volgende week.

 • wim maet

  tis hier nog enen die zegt dat het geen strafschop was , man toch ignace dewulf ..

 • Jos vannuffelen

  Ignace De Wulf, of er al dan niet doelgevaar is heeft er niets mee te maken anders eens kijken naar Bayern vs Hertha van vrijdagavond.