Carcela meldt zich niet op training bij Standard

Medhi Carcela.
Photo News Medhi Carcela.

Sterke play-offs, mee naar het WK in Rusland met Marokko: Mehdi Carcela heeft er tot nu toe een geslaagd 2018 opzitten. Maar de Marokkaanse international meldde zich vanmorgen niet op training bij de Rouches - ook al werd hij verwacht na zijn vakantie. Standard kreeg voorlopig geen verklaring van Carcela, die zich in principe aan een stevige boete mag verwachten. Eerder kwam ook Junior Edmilson al een week later toe op training van de Rouches.
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Fabrice Braccio

  Zowel Edmilson als Carcela hebben nog een contract.ze gooien gewoon hun eigen ruiten in

 • Roos Desreveaux

  Misschien heeft medhi carcela zich vergist van week.......T'is daar altijd ambiance verzekerd in luik. Is het trainer niet zoals sa pinto vorig seizoen(zeker niet bedoeld op MPH, teveel respect heb ik voor hem) zijn het de spelers, oftwel de toeschouwers die het stadion in brand steken, voetballen kunnen die mannen wel. Altijd ambiance.

 • Steven Hellinckx

  Mph zal hem wel temmen ! De bank lonkt . Is hij gewoon van op het wk

 • Henri Hendrickx

  Denkt dat'm god is in Standard maar op het wk amper gezien tenzij dan op de bank..

 • Patrick Vandeputte

  Denkt al langer dan vandaag dat hij supergoed is. Maar in het buitenland al 2 maal mislukt en met hangende pootjes terug naar Standard gekomen. Zelfs in een zeer middelmatige Marokkaanse ploeg zelfs geen basisspeler. Zegt voldoende.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00