Exclusief voor abonnees

Camps over de monoloog van Leko: "Bitter, maar op niveau. Tot een ordinaire scheldpartij kwam het niet"

Photo News

De monoloog van Ivan Leko na de verliespartij van Club tegen Anderlecht was indrukwekkend. Hier was aan man aan het woord, every inch a gentleman. Bitter, maar op niveau. Gekwetst in zijn rechtvaardigheidsgevoel. Met de VAR als afvoerputje voor dwalingen en onhebbelijk gedrag. Maar tot een ordinaire scheldpartij kwam het niet.

Je hebt 26% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • anneke ledeene

  Als supporter van brugge heb ik er zeker geen probleem mee te verliezen als tegenstander beter is ..maar dit anderlecht is het slechtste wat ik in 40 jaar gezien heb ..en heel die heisa over die videoref ....het was te warm in het busje zonder airco

 • Jan Boden

  Zoiets noemen wij ne Calimero.

 • Robert VAN LAERE

  Brugge heeft met de arbitrage altijd en vele jaren al meer voor dan nadelen gekregen.En tegen hun verlies kunnen zij niet.

 • Joeri Haelen

  In de emotie kan ik hem begrijpen, maar ze hebben ook al voordeel gehad met de arbitrage. En dan is er geen commentaar. Opt einde van de rit zal je zowel voor als nadeel gehad hebben, alleen is het nu zuur dat het tegen Anderlecht was. Maar 8 op 21 in de play offs, is dat niet een beetje erg dat je het dan op derden steekt?

 • danny buyse

  Leko is een goede trainer met een karakter als voorbeeld! Heeft nooit geklaagd ook niet als de goal met een teennagel buitenspel werd afgekeurd. Hij gaf ook toe dat het strafschop was in de wedstrijd op Zulte - Waregem. Maar gisteren was het een beetje teveel van het goede en er stond ook veel op het spel. Hij is ook maar een mens en als hij terecht verliest zal hij dat ook toegeven.