Camps: “De echte winnaar was STVV. Met een engel in de spits: Bezus”

BELGA

Yari Verschaeren had een briefje bij voor Ivan Santini. Nou ja, een papiertje. Met tactische aanwijzingen van coach Vanhaezebrouck voor het vervolg van de wedstrijd. Je zou denken: roep dat dan, maar een papiertje is natuurlijk plechtiger.

De papieren revolutie is geïntroduceerd door de Nederlandse bondscoach Ronald Koeman die tijdens een interland Virgil van Dijk naar de spits wou sturen, luttele minuten voor het einde van de wedstrijd. Het briefje werd getoond op de Nederlandse televisie. Sindsdien is een klopjacht ontstaan om het papiertje in handen te krijgen. Sommigen zien de krabbels al in een etalage van het voetbalmuseum liggen. Gekte is een slepende ziekte.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Maurice Berden

    En de grote verliezer nog maar eens de VAR. Schandalig zwakke leiding in Antwerp ondersteunt door een "afwezige VAR". Ook moet het veel te harde spel van Antwerp (tegen het crapuleuze af) een halt toegeroepen worden. Bezus werd vervangen om hem niet dood te laten schoppen !!!!

  • Frans Peeters

    Begrijp het opschrift niet goed, oooh het gaat om dat briefje, al waren het er 10 had niet geholpen behalve als er opgestaan had "geef de scheidsrechter nog een duur uurwerk" misschien

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00