Bruno: "Over de titel moeten we het nog niet hebben"

PHOTO_NEWS

Massimo Bruno werd de onverwachte matchwinnaar voor Anderlecht in het Jan Breydel. De aanvaller bekroonde zijn geweldige invalbeurt met de assist voor de own-goal van Meunier. "Ik heb gewoon gedaan wat me werd opgedragen", aldus Bruno. "Ik hou van zo'n vrije rol, zeker in matchen als deze: Club moest aanvallen en voor ons was er ruimte op de counter. Of Bruno ontgoocheld was met zijn plaats op de bank? Ach, dat is al enige tijd zo. Dat moet je aanvaarden. Dit Anderlecht is weer een groep en dat is het belangrijkste. Over de titel moeten we het ook nog niet hebben. Wel komen we van ver terug en zijn dit drie belangrijke punten."

BELGA

Besnik Hasi had het bij de pauze nog nauwelijks voor mogelijk gehouden, een zege voor Anderlecht. "Tijdens de pauze heb ik gezegd dat als we gegroepeerd zouden blijven, er misschien nog een puntje inzat. Wel wisten we dat we een tweetal kansen via de counter zouden versieren. Na die eerste helft zag het er nochtans beroerd uit. Niet alleen door die rode kaart, wel door onze manier van spelen. We zaten absoluut niet in de match. Daarom wilden we iemand brengen die diep kan gaan, snelheid heeft en een actie in huis. Cyriac was bovendien ziek geweest en zat helemaal op. Dat bleek een gouden wissel te zijn."

PHOTO_NEWS

Ook Hasi wilde niet echt uitwijden over de titelkansen van Anderlecht. "We hebben het niet in eigen handen: Standard staat nog voor ons. Het wordt belangrijk dat we onze twee thuismatchen winnen, al wordt dat niet evident. Zowel Genk als Lokeren spelen goed momenteel. En Zulte Waregem is een moeilijke verplaatsing. De derde plaats, ons doel bij de start van de play-offs, blijft het uitgangspunt. Maar de mentaliteit is top en in combinatie met de fantastische supporters, doet ons dat net dat ietsje meer doen voor de andere", besluit Hasi, die de rode kaart  voor Mitrovic voor de camera's van Sporting Telenet betwistte om dan te besluiten met: "Geen commentaar."

BELGA