Bronn wil in januari weg bij AA Gent, dat Tunesiër naar B-kern stuurt

Photo News
Er is geen toekomst meer voor Dylan Bronn bij AA Gent. De Tunesische international heeft aangegeven in januari te willen vertrekken bij de Buffalo’s. Het Gentse bestuur besloot vervolgens Bronn naar de B-kern te sturen.

Vorig jaar werd Bronn ook een tijdje naar de B-kern verwezen, aangezien hij liet blijken dat de rechtsbackpositie hem niet aanstond. Dit seizoen slaagde de Tunesiër er niet in een vaste basisplek af te dwingen bij Gent. Coach Jess Thorup opteert voor Igor Plastun en Michael Ngadeu in de defensie. De ervaren Zweed Mikael Lustig speelt op de rechtsachter. 

Bronn kwam in totaal in 77 matchen uit voor de Buffalo’s. De Tunesiër was daarin goed voor tien treffers. Op het afgelopen WK scoorde Bronn ook in de groepsfase tegen de Rode Duivels. België won toen met 5-2.

Photo News
Photo News1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Lucaz Keizer

    Drijfveer is natuurlijk om op een ander meer geld te kunnen verdien. Zou zich beter concentreren op het voetbal en zich opstellen als een ploegspeler,. Dan krijgt hij zeker de kans, want is een goed verdediger.