Boya doet z’n beklag over duwtje net voor goal Vanaken: “Altijd hetzelfde, we hebben er genoeg van”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Een ziedende Frank Boya aan de rust van Moeskroen-Club Brugge. Een halve minuut voor Hans Vanaken de 0-1 fraai afrondde, claimde de 23-jarige Kameroener een overtreding na een luchtduel met Dennis. Scheidsrechter Lothar D’Hondt zag er geen graten in en keurde de goal goed, Boya deed z’n beklag halfweg de match.

“Zien jullie dat dan niet? Het was een duidelijke overtreding, maar de referee fluit niet”, briesde de Moeskroense middenvelder voor de microfoon van Play Sports. “Het is altijd hetzelfde, we hebben er genoeg van. Ik moet mij medisch laten controleren, want ik heb pijn aan de ribben.” 

Het duel tussen Boya en Dennis.
RV Het duel tussen Boya en Dennis.6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Bart Van Brabant

  Die moet even langs bij neurologie, dat lijkt mij een aanval van de vallende ziekte te zijn.

 • Franky Vanhercke

  Slechte verliezer Dennis doet Nieks verkeerd!

 • karl van dyck

  Denk ik ook,weet niet vanwaar die komt,maar valt heel theatraal en dan schrikt hij ervan dat er niet voor gefloten wordt. Moet de dokter opzoeken,misschien ook in een keer scan van zijn hoofdje nemen.

 • benoni vanstaen

  Zal die nu een schorsing krijgen om de referee in zijn hemd te zetten voor de microfoon, kleine speler maar groot talent.

 • Wesley Van Bocxlaer

  Pijn aan de ribben Hij wordt met moeite geraakt. Ze zouden hem beter een wedstrijd schorsen voor zo een uitspraak.