Bölöni streng voor Mirallas: “Als je daar niet mee overweg kunt, kan je beter een andere job zoeken”

Opvallend moment tijdens AA Gent - Antwerp: Kevin Mirallas (32) die na een discussie met Bölöni richting kleedkamer trok, even nadat hij helemaal klaar stond om in te vallen. Na de match had de Antwerp-trainer het over een klein conflict. “Ongetwijfeld is hij gefrustreerd omdat hij net als de vorige matchen niet in de basis stond (Mirallas zat voor de derde opeenvolgende match op de bank, nvdr). We zullen daar eens over praten onder vier ogen. Want dit is toch het leven van een profvoetballer? Dat je niet altijd in de basis staat, hoort erbij. Als je daar niet mee overweg kunt, kan je beter een andere job kiezen.” Bölöni vond niet dat Antwerp het puntje, ondanks een matige match, gestolen had. “Ik herinner me ook matchen, zoals in Genk, waar wij het in de absolute slotfase nog uit handen gaven. Op het einde van het seizoen valt dat wel in zijn evenwicht. Ik vind het vooral belangrijk dat we hier niet verloren en tegen een topploeg als AA Gent 4 op 6 pakken.”

De gelijkmaker in de slotseconden van Gano:

Mentaal oplapwerk voor Bölöni dus de komende dagen, want ook Manuel Benson uitte nog voor de match zijn ongenoegen via Instagram omwille van zijn plek in de tribune.

Mirallas blaast vroegtijdig de aftocht in de Ghelamco Arena.
Telenet PlaySports Mirallas blaast vroegtijdig de aftocht in de Ghelamco Arena.

Thorup: “Alleen de afwerking ontbrak”

Jess Thorup zag een einde komen aan de perfecte thuisreeks van zijn Buffalo’s, maar tilde daar niet zwaar aan. “De prestatie van vandaag stemt me tevreden en vind ik belangrijker dan het uiteindelijke resultaat.”, aldus de Deense coach. “Zeker na onze non-match van donderdag. Ik zag een reactie van mijn spelers en kan hen niets verwijten. Alleen in de afwerking ging er telkens wel iets mis, zodat die 2-0 uitbleef. Dan weet je dat het altijd nog kan mislopen. Twee spelers (Plastun en Ngadeu, nvdr) wilden bij die lange bal voor de 1-1 een screen zetten voor Kaminski, maar dat liep mis. Daar ga ik geen punt van maken. Ik zag dat wij een van de sterkste ploegen van deze competitie volledig gedomineerd hebben.”

Jess Thorup.
BELGA Jess Thorup.6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric debanne

  Gent moest gewonnen hebben ! Antwerp gestolen punt helaas ...

 • Eric Couwels

  Mirallas en Benson moeten professioneel reageren. Harder trainen en hun plaats verdienen in het elftal dat start. De bankzitters zijn even belangrijk, omdat ze de overwinning mee over de streep moeten trekken of het tij doen keren. Het seizoen is nog lang. We gaan ze sowieso nodig hebben. Stop dus met het Bölöni extra sportief moeilijker te maken en doe wat je trainer vraagt. Benson is zeker nog geen vedet. Dat hij die streken maar uitlaat. Mirallas moet bij Antwerp nog alles bewijzen.

 • Sven Stolk

  Indien het 1-0 was gebleven hadden de commentaren op dit voorval denkelijk iets anders geweest. De invaller scoort 1-1 dus is die wissel succesvol. Gent was 95% de betere Antwerp had genoeg aan 5% om alles te delen. Statistieken bepalen geen resultaat.

 • Louis Meeus

  Mirallas? Jaag die man weg op de Bosuil.

 • mike salden

  En met Dhr Visser was het weer huilen met de pet op! Zijn Gentse vrienden hadden gerust een kaartje meer mogen krijgen (of 2-3)... Ngadeu ?! Owusu ?! Continu (onbestraft) in de nek van Mbokani.