Blijft Raman bij STVV? En dan is er nog Duitse spits: "Onvoorstelbaar wat ik hier allemaal meemaakte"

Photo News
Benito Raman neemt afscheid van STVV met amper één goaltje op zijn palmares. In principe keert hij na zijn vakantie in New York terug naar zijn moederclub AA Gent. Vraag is of hij daar nog een kans heeft. Zelf gaat hij er alleszins van uit dat hij die kans wel zal krijgen. Al sluit hij niet uit dat hij volgend seizoen nog bij STVV zal spelen. "Ik zou heel graag onder Leko willen werken", geeft Raman toe. "Ik heb aan hem goede herinneringen bewaard uit mijn periode bij Beerschot."

De 21-jarige Raman sloeg eind januari zijn tenten op bij STVV na het incident met de megafoon in de nasleep van de 3-0 zege van AA Gent tegen KV Kortrijk eind december. "Alle boeren zijn homo", klonk het aan het adres van de supporters van Club Brugge. In 2013 speelde de flankaanvaller een half jaar bij Beerschot en ook Ivan Leko passeerde de revue bij de Antwerpse fusieclub. De komst van de Kroatische ex-speler van Club Brugge en Lokeren als trainer van STVV is voor Raman een stevig argument met het oog op een verlengd avontuur in Limburg.

Niet voor herhaling vatbaar
Ook de Duitse targetspits Nick Proschwitz (29) zal volgend jaar nog een 'Kanarie'. zijn Maar het voorbije halve seizoen dat hij intussen op Stayen actief was, is volgens hem niet voor herhaling vatbaar. "Onvoorstelbaar wat ik hier allemaal meemaakte. Ik heb toch al wat ploegen doorlopen in Duitsland, Zwitserland en Engeland. Maar dit achtte ik niet voor mogelijk."

OP HLN SPORT PLUS doet de stevige spits van STVV een stevig boekje open over de de wantoestanden en chaos bij de Limburgse club. Proef NU voor 1 euro 5 weken lang van HLN PLUS, onze zone exclusief voor abonnees.

Photo News
BELGA
BELGA
Photo News