Bjorn Engels dit seizoen niet meer in actie

BELGA
Club Brugge zal dit seizoen niet meer op Bjorn Engels kunnen rekenen. De 20-jarige verdediger ligt al een tijdje in de lappenmand met een knieblessure en krijgt nu een aangepast programma met voldoende rust. Blauw-zwart heeft vanmorgen het nieuws bevestigd dat vandaag al in onze krant te lezen staat.

Terwijl Standard Jelle Van Damme zag uitvallen, kreeg ook Club Brugge slecht nieuws rond Engels. Het jeugdproduct van Club blesseerde zich begin oktober tijdens een training. Verder onderzoek bracht toen een scheurtje in de meniscus van de linkerknie en een partiële scheur aan de binnenenkelband aan het licht.

"Hij stond de voorbije weken dicht bij een terugkeer op het veld maar kreeg nu dus alsnog een reactie aan de knie", meldt Club. "Het gaat om een specifieke blessure waar enkel rust bij kan helpen. De Brugse youngster wordt dit seizoen niet meer op het veld verwacht maar wordt klaargestoomd voor de voorbereiding van volgend seizoen."

Met Brandon Mechele, Oscar Duarte en Stefano Denswil heeft Club nog drie centrale verdedigers in de kern. Ook Timmy Simons, Davy De fauw en zelfs 'Gato' Silva kunnen achteraan bijspringen indien nodig.

Met Brandon Mechele, Oscar Duarte en Stefano Denswil heeft Club nog drie centrale verdedigers in de kern.
PHOTO_NEWS Met Brandon Mechele, Oscar Duarte en Stefano Denswil heeft Club nog drie centrale verdedigers in de kern.Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels