Bestuur Cercle Brugge niet naar KVM-receptie: “Club is schuldig bevonden aan matchfixing”

Cercle-voorzitter Frans Schotte.
Photo News Cercle-voorzitter Frans Schotte.

Cercle speelt zaterdag op KV Mechelen niet alleen onder voorbehoud - om juridisch gewapend te zijn in de zaak Propere Handen - maar het bestuur zal ook ontbreken op de receptie. “Er gaat wel een delegatie naar de receptie, maar geen leden van onze Raad van Bestuur”, zegt voorzitter Frans Schotte. “We hebben niks tegen het huidige KVM-bestuur of hun fans, maar de club is schuldig bevonden aan matchfixing. Het kan best dat wij zo vijanden maken, maar dat zijn dan personen of instanties die geen probleem hebben met matchfixing. Wij vinden dat niet kunnen.” 
42 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter Thys

  toch vreemd dat Mechelen 2de staat, hoeveelste staat Cercle en Lokeren in 1B?Zielig uithalen naar anderen als jezelf niet in staat bent zelf te presteren en je ander moet onderuit halen om je eigen falen te verbergen?

 • Peter Thys

  allemaal kleinzieligaards,het profvoetval is één vuil potje en bij Cercle is dat niet anders.Zijn trouwens vrijgesproken wegens een voetbalbond en reglement die niet deugt.Trouwens volgens mij mogen ze naar geen enkele receptie gaan in 1 en 2de klasse wegens zaken gebeurd die het daglicht niet mochten zien!Matchfixing daar moet je spelers omkopen want ik zag niet één bestuurslid op het veld staan in die match .En wat met Mouscron en Eupen op datzelfde moment gaan ze daar ook niet naar de recptie

 • Didier Dumon

  Even geheugen opfrissen, Cercle was een van de eerste clubs die tot tweemaal toe is veroordeeld voor omkoping. ieder jaar vechten zij de licentie van een club aan. Probeer resultaat te halen op het veld en niet via een rechtbank. Didier Dumon

 • Stefan Verstraeten

  awel dan moeten de supporters van kvm niet naar de wedstriid gaan op cercle maar een groot scherm in het stadion

 • Luc Vanuytsel

  Prima. Minder kosten voor de kok.