Bernd Storck snoeihard voor arbitrage: “Als ze ons niet willen in 1A, dan moeten ze het meteen duidelijk maken”

Bernd Storck was niet te spreken over de arbitrage in het duel tegen Anderlecht. “Ik heb al mijn respect voor hen verloren”, aldus de coach van Cercle Brugge, dat met 1-2 verloor van Anderlecht.

“We speelden fantastisch tegen Anderlecht en we leidden lange tijd met 1-0", aldus de Duitser. “Als je dan vier minuten later verliest, ben je zeer ontgoocheld. In de tweede helft kregen we dé kans om onze tweede treffer te maken. Maar we maakten een tactische fout en Anderlecht kon gelijkmaken. Bij de 1-2 waren we ook niet goed wakker.” 

“Kijk, Frank. Ik heb veel respect voor jou en Anderlecht”, richtte Storck zich tot Vercauteren. “Je verdient dit succes, wij zijn verantwoordelijk voor deze nederlaag. Maar in de naam van Cercle Brugge wil ik dit wel kwijt. Als ze ons niet willen in 1A, dan moeten ze het ons nu meteen duidelijk maken. Het gedrag van de refs en de VAR zijn onacceptabel. Twee keer heb ik gesproken met de vierde scheidsrechter om te vragen of het hands was. Hij zei dat de VAR vond dat het geen hands was. Op dit moment heb ik al mijn respect verloren voor de scheidsrechters. Ook in de vorige matchen zijn we benadeeld. Twee keer was er hands in deze match. De VAR moet naar het scherm gaan, zo simpel is het. Ja, ik heb een groot probleem met hoe de arbitrage deze match heeft geleid.” 

Photo News36 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jan Boden

  Storck dient voor zijn ongefundeerde kritiek op de spelleiding zwaar bestraft te worden.

 • Marc Nijs

  Juiste beslissing van de var

 • Gaston FOUBERT

  rikske, zou je niet beter op je eigen ploegske commentaar geven of ben je beschaamd na hun knalprestatie tegen KV Kortrijk? En dan een ander verwijten van successupporter….

 • Freddy Vermeire

  Ze gaan het regelen zoals altijd , schande van de bond

 • Marc Nijs

  Blijkbaar is iedereen vergeten hoe Brugge op Standard kampioen speelde.