Bekijk hier hoe Standard met z’n tienen in slotfase nog op en over Kortrijk ging

Preud’homme balt de vuist. Standard ging in de slotfase nog van 0-1 naar 2-1.
Photo News Preud’homme balt de vuist. Standard ging in de slotfase nog van 0-1 naar 2-1.

Spektakel op Sclessin in de vooravond. Nadat Lestienne op domme wijze uitgesloten werd en Kortrijk via Ocansey op voorsprong klom, herrezen de Rouches uit hun as. Vooruit gestuwd door de fans. Via goals van Laifis en Amallah -mooi doelpunt- ging het in de slotfase nog van 0-1 naar 2-1, waardoor Standard voorlopig de koploper is. Later op de avond boekte ook Moeskroen een nieuwe zege: 2-0 tegen Eupen, dat alleen Waasland-Beveren nog achter zich houdt.

Standard - KV Kortrijk:

Moeskroen - Eupen:

Michel Preud’homme in zijn nopjes.
BELGA Michel Preud’homme in zijn nopjes.4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Fabrice Braccio

  Haha Norbert en Eric.Prut uit de ogen halen Standard was baas tot uitsluiting.Kortrijk was nergens.Met elf tegen tien ging het wat beter.Maar na inbreng Carcela waren ze weer nergens te bespeuren integendeel Standard had toen weer betere spel en kansen

 • eric debanne

  Standard verdiende niet om te winnen ...! En smerig valse spelers bij de rouches... En de arbiter beter over zwijgen ... Mpoku prutsspeler ...

 • Norbert Deploige

  Spektakel? Naar welke wedstrijd zijn jullie gaan zien? Valsspelers, ja en dan is het Boucaut zijn fout weer. Mpoku is een laffe voetballer, die enkel op het veld staat om fouten uit te lokken, zich laten te vallen en smeken om geel . En dat is elke wedstrijd zo. Hij kan voetballend niet meer mee maar om de tegenstander te intimideren kun je geen betere hebben.

 • Nico Vermeiren

  Kortrijk, wat stelt dat nu voor?