Antwerp-fans eren minuut lang Julie Van Espen

BELGA

De fans van Antwerp hebben op de achtste speeldag van play-off 1 in de Jupiler Pro League tegen Anderlecht in de 23ste minuut geapplaudisseerd als eerbetoon aan Julie Van Espen. De 23-jarige kwam vorig weekend tragisch om het leven. Na de minuut applaus zong het rood-witte legioen “You’ll Never Walk Alone”. De wedstrijd was begonnen met een minuut stilte. Supporters haalden toen een spandoek met daarop “Rust zacht Julie” boven. Deze middag is in Antwerpen een stille mars tegen (seksueel) geweld aan de gang. 

Photo News
BELGA
Photo News
Santini scoorde de openingsgoal op de Bosuil.
Photo News Santini scoorde de openingsgoal op de Bosuil.6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Evy Vanderstraeten

  Respect ook voor de Anderlecht supporters die de minuut stilte tenvolle respecteerden en ook in de 23ste minuut mee gingen applaudiseren, mag ook gezegd worden....

 • didier de coster

  héél juist rik , het is maar voetbal , gewoon een bijzaak omdat we van sport houden , wat het vermoorde meisje betreft , daar zijn geen woorden voor , ik denk er alle dagen aan , gewoon intriest en te vermijden ; cobw

 • rik cappelle

  Eindelijk betonen zij ook eens hun klasse. Fantastisch mannen ! Zo hoort en van zulke mensen wil ik ook verliezen. Mensen met een hart. Thx.

 • Erik De jongh

  Echt RAFC supporters met een hart

 • Kevin Van Moere

  Mooi..!!