Anderlecht rukt op na moeizame uitzege op Essevee, Zulj maakt met assist flater voor tegengoal goed

Feest bij Roofe en Anderlecht na de 1-2 in Zulte Waregem.
Photo News Feest bij Roofe en Anderlecht na de 1-2 in Zulte Waregem.
Zulte Waregem
ZWA
Zulte Waregem ZWA
1
2
Anderlecht AND
AND
Anderlecht
Mooi was het alles behalve, belangrijk zijn de punten wel: Anderlecht won met het kleinste verschil op Zulte Waregem. Chadli zorgde met zijn zesde goal van het seizoen snel voor 0-1, waarna de elf van Vercauteren grossierden in afval. De pas ingevallen Zulj leek de pineut te worden toen hij met balverlies bij het uitvoetballen de gelijkmaker van Larin inluidde, maar met een knappe assist zette de Oostenrijker meteen daarna Roofe op weg naar de 1-2. Anderlecht is al zeven matchen ongeslagen (met de bekermatch in Beerschot erbij zelfs 8 stuks) en pakt daarin 15 punten. Play-off 1 komt plots heel dichtbij en dat is voor paars-wit momenteel al heel wat.

Lees in HLN+. Onze Anderlecht-watcher ziet bizar fenomeen en vraagt zich af: “Waarom zo moeilijk?”
23 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Klaasen

  Als de buffel/kopstoot van Standard op Gerkens geen penalty was, dan toch zeker niet het correcte schouderduwtje van Kayembe? Visser is anti-anderlecht trouwens, fluit altijd tegen RSCA. Gaf als VAR onlangs nog een belachelijke penalty voor Gent tegen RSCA.

 • Germain De Block

  Genoeg betaald om weer geen strafschop tegen te krijgen.wat een mafia bende.mischien zonder kompetitie aan play off beginnen met de couckenbakker op kop.

 • Lucas Theophiel

  Heel het Belgische voetbal gaat anderlecht helpen om bij de eerste zes te komen?

 • christiaan vandenbroucke

  Wat wilt ge met 2 verdedigers van 39 jaar ,Dury die daar al ongeveer 18 jaar daar als trainer is,het wordt meer of tijd voor verandering en verdedigers kopen die het waard zijn,want het is al het derde seizoen dat Z-W bijna de slechtste verdediging heeft van eerste klas,t'is triestig om het aan te zien.

 • Willem Kempenaers

  Bedankt VAR? Slechte verliezer mr De Wolf? Anderlecht begint punten te pakken, dat zien er velen niet graag gebeuren.