Anderlecht neemt afscheid van clubarts en haalt nieuwe T3

PHOTO_NEWS
RSC Anderlecht gaat vanaf volgend seizoen wijzigingen doorvoeren in de samenstelling van zijn technische staf. Dat heeft paars-wit vanavond bekendgemaakt via de clubwebsite. Zo zullen hoofdtrainer Besnik Hasi en assistent-trainer (T2) Geert Emmerechts bijgestaan worden door een nieuwe T3: Mohamed Ouahbi.

Ouahbi is geen nieuwe naam binnen Anderlecht. "Hij is al enkele jaren aan de club verbonden en maakte zich vorig seizoen onder meer verdienstelijk door de U19 van RSCA in de tweede editie van de UEFA Youth League bij de beste vier clubs van Europa te kwalificeren", laat paars-wit weten.

Bij de jeugd van RSCA wordt Ouahbi opgevolgd door zijn voorganger René Peeters. "Hij maakt al decennialang deel uit van de club. Zijn nieuwe functie zal een meerwaarde betekenen voor de doorstroming van jonge spelers naar de A-kern."

Ook aan de medische staf wordt gesleuteld. Zo verlaat clubarts Peter Wieme de club. "Hij wordt opgevolgd door dokter Marc Van Grinsven. RSCA dankt dokter Peter Wieme voor zijn loyaliteit en professionalisme", besluit het persbericht.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00