Anderlecht-middenvelder Sven Kums: "Nog drie matchen volle bak knokken"

Sven Kums
Photo News Sven Kums
"Iedereen is klaar voor de uitdaging." Op drie speeldagen van het einde laat Sven Kums (30) zijn licht schijnen over de overwinning tegen Club Brugge én de komende clash tegen Standard.

Anderlecht neemt het donderdag in eigen huis op tegen het sterke Standard. Wie verliest, ligt uit de titelrace, zoveel is duidelijk. Middenvelder Sven Kums verwacht alvast een aartsmoeilijke wedstrijd tegen dé ploeg van play-off 1. "Standard heeft veel kwaliteiten en ze kunnen individueel het verschil maken. Of ze het beste team zijn? Goh... uiteindelijk zal de beste ploeg landskampioen worden." 

Zondag won paars-wit met 1-2 op het veld van Club Brugge. Voor blauw-zwart was het de eerste thuisnederlaag in 2,5 jaar. "Ik denk dat we goed gespeeld hebben tegen Club, we hebben gedaan wat de coach van ons verlangde", aldus Kums. Na de overwinning waren er euforische taferelen te zien in de kleedkamer van de Anderlecht, er lijkt weer schwung in het elftal te zitten. "Maar de sfeer zit al heel het seizoen uitstekend hoor", zegt Kums tijdens de wekelijkse persbabbel. "Er zijn nog drie wedstrijden waarin we volle bak moeten knokken. Iedereen is klaar voor die uitdaging." 

Sven Kums
Photo News Sven Kums11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Eric Severijns

  Werry, als je in 3 matchen kan wat Brugge het hele seizoen gedaan heeft, wie is dan de slimste???

 • Marc Ledure

  Anderlecht verliezen van Standaard die komen dan tweede , En wij gaan winnen op Cheleroi , Charleroi heeft niets meer te winnen en dan ze gezien hebben dat Brugge in het zelfde schuitje zat gelijk zij hebben tegengekomen met Anderlecht kunnen ze de mauve nen tap aftrekken.

 • pieter verlinden

  als Anderlecht Kums niet had gekocht hadden ze al lang eerst gestaan... nooit begrepen waarom anderlecht die in helmelsnaam gekocht heeft ... zet hem nu aub bij de uitverkoop!!

 • Werry Galle

  Nog 3 matchen keihard betalen voor de VAR bedoeld hij.

 • jurgen van durme

  26 april 2008 Tim pots keurt drie dubieuze dielpunten van anderlecht goed tegen sint truiden en dit op 10 minuten tijd. Stand wordtt hierdoor omgebogen van 0-1 naar 4-1 tegelijkertijd wordt er in china voor recordbedragen gegokt op deze uitslag. .....wie was afgelopen zondag de var...... tim pots