Anderlecht blijft na inspiratieloze partij zonder geblesseerde Chadli steken op 0-0 bij Eupen

BELGA
KAS Eupen
EUP
KAS Eupen EUP
0
0
Anderlecht AND
AND
Anderlecht
Geen drie overwinningen op rij voor Anderlecht. Paars-wit speelde na een inspiratieloze partij 0-0 gelijk op het veld van Eupen. Veel schieten Vercauteren en co niet op met deze prestatie.

Een blik op het klokje na één uur voetbal. 0-0. Het is dat de wijzer nog vooruit ging, want op het veld in Eupen viel er amper iets te beleven. Op een wereldsave van Van Crombrugge na dan. De doelman van Anderlecht hield na twintig minuten een kopbal bijzonder knap uit zijn doelvlak. Fantastische reflex en geen Eupense goal. Met dank ook aan de deklat.

Verder één langgerekte geeuw. Anderlecht moest Chadli met een spierblessure missen aan de Oostkantons en dat was er aan te zien. Paars-wit speelde inspiratieloos Am Kehrweg. Als gelegenheids-rechtsachter Luckassen voor de gevaarlijkste momenten moet zorgen, dan weet je het wel.

Een geschiedenisloze 0-0 stond in de sterren geschreven. Anderlecht bleef zich een ongeluk zoeken naar dat ene moment. Dat terwijl Eupen best wel nog aardig kon tegenprikken. Helaas ook daar te weinig kwaliteit en overtuiging om te scoren. Ref Geldof had na 93 minuten genoeg gezien. Onze man ter plaatse ook. Zijn relaas lees je hier

BELGA
Photo News
BELGA
Vercauteren.
Photo News Vercauteren.
Vincent Kompany.
BELGA Vincent Kompany.17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gaston FOUBERT

  Het verschil is cappelle dat Vercauteren, en ik nog minder, er een spel van maakte dat Chadli gemist wordt, in tegenstelling met Clement die aan het panikeren was omdat hij de man met de hand van God moest missen. Daarbij citeerde ik enkel wat de flauw-zwarte Degryse hier aanhaalde; leg die gast zijn woorden niet in mijn mond. Maar begrijpend lezen, in tegenstelling met je drang naar verwijten, is niet je sterkste kant blijkbaar.

 • Jos Vannuffelen

  Groot gelijk Gaston, Anderlecht is samen met Gent de enige ploeg dat zijn Europese match deze week niet verloor.

 • Mie Van Gestel

  Dat Anderlecht niet zou winnen...na een zware Europese match(haha)was wel te denken.

 • Ken Delespierre

  Dat anderlechtje nu aan de helft van de punten zit van CLUB BRUGGE.. dat is de grootste afgang!

 • Gaston FOUBERT

  Zelfs met kampioenenvoetbal (?) speelde clubke tegen dit potige Eupen, op eigen veld (!), ook 0 - 0. Dus heren, welke was de grootste afgang?