Anderlecht-aanwinst Chadli beantwoordt 10 vragen: “Ik weet nu wie er bij Gent in de spits staat. Sorry, Laurent”

rv

Anderlecht-aanwinst Nacer Chadli kreeg tien vragen voorgeschoteld, opgesteld door de fans van paars-wit. “Ik ben nog niet 100% fit", klonk het onder meer. “En op welke positie(s) ik ga spelen? Ik ben polyvalent. We zullen zien waar de coach me nodig heeft.” Ten slotte kwam de Rode Duivel terug op zijn ‘kemel’ tijdens zijn voorstelling. Hij kende toen de trainer van Charleroi niet en wist niet wie er bij AA Gent in de spits loopt. “Ik dacht dat Depoitre nog in Engeland zat, sorry Laurent. Maar ik ben niet de enige hier die er op een persconferentie weleens naast zit. Michel Vlap heeft met het verhaal over Hans Vanaken verteld...”
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Polutnik Ronald

    Ik weet het niet zo , maar als een speler geen 100 procent is dan stel ik hem toch niet op . Ik zou als trainer alleen maar spelers van 100 procent opstellen en niet spelers die zeggen nog geen 100 procent te zijn .

  • Janneke Alsberg

    Proficiat Nacer om in de twee lanstalen te spreken. Veel geluk met Anderlecht..