Exclusief voor abonnees

Ajax dat 12 miljoen betaalt voor Marin? “Een koopje”

Razvan Marin.
Photo News Razvan Marin.
Razvan Marin (22) ruilt Standard wellicht in voor Ajax. Kostprijs: 12 miljoen. Geen cent te veel, vinden Aad de Mos en Wilfried Van Moer. “Hij zal ze een veelvoud opleveren.”

Ajax anno 2019. Dat is: kwartfinale Champions League. Real Madrid uitgeschakeld. Sterspeler Frenkie de Jong verkocht voor 75 miljoen euro aan Barcelona. De hipsterploeg bij uitstek van voetbalminnend Europa.

Razvan Marin haalt komende zomer maar beter zijn beste Fosburyflop boven - de lat ligt hoog in Amsterdam.

12 miljoen euro wil Ajax betalen voor de Standard-middenvelder. Een transferbedrag dat de verwachtingen alleen maar zal aanscherpen. Maar kenners Aad de Mos en Wilfried Van Moer twijfelen er niet aan: als de deal rondkomt en er geen ongelukken gebeuren, zal de Roemeen slagen.

Je hebt 22% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Fabrice Braccio

    Ik herhaal me , Standard zou beter 10 miljoen vragen en 20% op de doorverkoopprijs.Dat gaat uiteindelijk meer opbrengen want deze kerel gaat het maken op een nog hoger niveau.

  • marnix laureyns

    Goeie speler. Is jong .geeft nog progressie. Jammer voor Standard zijn terug een speler van waarde kwijt.