4 cijfers die malaise op de Freethiel illustreren: zo slecht vergaat het Waasland-Beveren

Sven Vermant.
Photo News Sven Vermant.
Armoe troef. Na een héérlijk seizoen (ter illustratie: na 25 speeldagen stonden ze op één puntje van play-off 1) is het nu al weken huilen met de pet op bij Waasland-Beveren. Wij zochten 4 cijfers op die de malaise op de Freethiel illustreren.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Lucky Van Raemdonck

  Wij hebben nog wel een club maar of we nog ooit een ploeg zullen hebben is afwachten. Volgend seizoen degradatiekandidaat nr 1. Dat Roger Lambrechts WB overneemt en voor 1 grote Wase ploeg zorgt Zeg ik al jaren.

 • rudolf jacobs

  eerst hun spelers verkopen en het geld in hun club of zakken steken,en dan is het arme Vermant die de kees heeft gefret,wel erg smerig van wb als ze hem nu op straat gaan zetten nadat ze een mooie goeie ploeg verkochten

 • FRANS DE ROUCK

  Waasland Beveren ziet in de transfer periode belangrijke spelers vertrekken. Hun god Clement ondermijnt zijn vorige club. Morioka gaat voor veel geld naar Anderlecht. wat heeft het bestuur gedaan met de poen? Nu de schuld op Vermant steken is niet netjes. Geldwolven.

 • Freddie Heremans

  Je hebt voetballers die goede trainer worden, je hebt er die toptrainer worden, je hebt er velen die beter gaan vissen, zoals Vermant.