'Zieke' Trossard gijzelt OHL: daagt niet op voor stage en wil terug naar Genk

BELGA
Leandro Trossard daagde vanochtend niet op voor de stage van OHL. Officieel heet hij ziek te zijn en niet te mogen vliegen, maar eigenlijk wil de middenvelder terug naar Racing Genk, de club die hem uitleent. En dat terwijl hij twee weken geleden nog benadrukte bij OHL te willen blijven.

OH Leuven is not amused. "Leandro Trossard kwam niet opdagen op de afspraak in het hotel om te vertrekken op winterstage en is dus niet mee naar Spanje. De club betreurt zijn beslissing en het feit dat hij hierbij werd benaderd en onder druk gezet door de club die hem voor een volledig jaar aan OHL uitleende", zo staat te lezen op de website van OHL.

"Geen druk gezet"
Racing Genk ontkent in een reactie aan onze redactie met klem dat het druk heeft gezet. "We zijn nog in onderhandeling, zoals de voorbije dagen ook het geval was. We hebben zeker geen druk gezet op de speler of zijn entourage." In de omgeving van Trossard klinkt het dan weer dat de middenvelder last heeft van een stevige migraineaanval, en dat hij daardoor niet mag vliegen.Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00