Standard ziet Jonathan Viera naar Las Palmas vertrekken

Photonews
Jonathan Viera verlaat Standard Luik voor Las Palmas, de club waaraan hij sinds januari uitgeleend werd. Dat meldt de Spaanse eersteklasser op zijn website. De 25-jarige Viera tekende een contract voor drie seizoen met een optie op twee bijkomende jaren.

De Spaanse aanvaller, die ook op het middenveld uit de voeten kan, werd door Standard sinds januari al uitgeleend aan Las Palmas. Viera had een groot aandeel in de titel in de Spaanse tweede klasse en dus de promotie naar de Primera Division.

Terug naar af
Las Palmas is voor Viera geen onbekend terrein. Hij genoot zijn opleiding bij de club uit Gran Canaria en speelde er van 2010 tot 2012 in de eerste ploeg, waarna hij naar Valencia trok. Door de Spaanse topclub werd hij een jaar uitgeleend aan Rayo Vallecano alvorens hij in september 2014 op Sclessin neerstreek. Daar kon hij zich het eerste halfjaar niet doorzetten, waardoor hij verhuurd werd aan zijn opleidingsclub.

900.000 euro
Viera, die nog een jaar onder contract lag bij de Rouches, brengt Standard 900.000 euro op. Bij een eventuele doorverkoop passeren de Luikenaars nog eens langs de kassa.

PhotonewsReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00