Exclusief voor abonnees

"Misschien heeft voorbije jaar ons blind gemaakt"

MALINWA VAN KANSHEBBER VOOR PLAY-OFF 1 TOT DEGRADATIEKANDIDAAT

 Verdier kon, net als een pak andere Mechelse spelers, zijn ontgoocheling niet verbergen na het verlies tegen Zulte Waregem.
BELGA Verdier kon, net als een pak andere Mechelse spelers, zijn ontgoocheling niet verbergen na het verlies tegen Zulte Waregem.
Time flies. Vorig jaar tot de laatste speeldag meegestreden voor play-off 1, nu voorlaatste en degradatiekandidaat. Crisis bij KV Mechelen. "Het is hier nog niet rustig geweest dit seizoen", zegt voorzitter Timmermans. Een impressie.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Fons Billen

    Harboie ,leye , Vleminks ,allemaal jongens die al iets bewezen hebben 8 spelers gehaald de meeste weten niet meer dat een bal rond is .het word hoog tijd dat het zooitje die niet voor elkaar willen spelen eens het inkomgeld van hun 12 de man gaan terugbetalen of denken zij dat wij allemaal miljonairs zijn

  • fran?ois leemans

    Voorzitter de winter solden zijn paniek aankopen waarom 8 nieuwe spelers het ware beter geweest één goede versterking in alle linies 3 &4 spelers en waarom niet Harboie een spits die de Belgische voetbal kent het worden nog loodzware weken.