Exclusief voor abonnees

"De begrafenisstemming in het gezicht van Michel Preud'homme is een kaakslag"

Photo News

Michel Preud'homme weigerde te juichen na de doelpunten van Standard. Als ex-trainer van Club wou hij geen zout in de wonde strooien. Club werd overklast op Sclessin.

De ingetogenheid van de Standardcoach was voor niks nodig. Zijn spelers hadden een magistrale wedstrijd gespeeld en dan hoor je als trainer deelachtig te zijn aan de vreugde. Dat heet tegenwoordig onfatsoen.

Je hebt 25% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis28 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • robert dumortier

  Zou hij soms de zwakste punten van Brugge kennen?

 • dirk claeys

  Ja iedereen weet dat Europees voetbal veel punten kost in de pintjes liga!

 • Frederik Naert

  Gert Lans, Preud'Homme is niets veranderd. Herinner je je de match tegen Anderlecht: na die late goal van Anderlecht en uiteindelijk verlies van Standard is hij naar binnengegaan zogezegd naar het toilet maar nee, hij heeft zich daar eens goed afgereageerd buiten het zicht van de camera's en nadien terug naar de dugout gegaan. De media zegt dat hij rustiger geworden is en nu durft hij zich niet meer agressief te gedragen voor de camera's om dat beeld te bestendigen.

 • Marc Verschaeren

  Ben geen fan maar gisteren was hij Groots ! .

 • rudolf jacobs

  ik vindt dat een trainer niet onnozel hoeft staan te doen bij een doelpunt van zijn ploeg gewoon eens in de handen klappen en een duim omhoog vindt ik al goed ,als je dan klopp ziet man man dan ben ik beschaamd,ben 55 jaar LFC fan ben zelfs in de buurt daar gaan wonen om de voetbal,is dat ne vent met verantwoordelijkheid,schandalig geef mij dan maar michel met een glimlach en een duim omhoog