"Anderlecht mag blij zijn als het een puntje pakt"

Drie Rechtvaardige Rechters oordelen over topper Club - Anderlecht

Florian Van Eenoo photonews
De topper van zondag in Olympia kan het kampioenschap definitief laten overhellen naar Club Brugge. Een gehavend Anderlecht staat met de rug tegen de muur. Wij brachten als opwarming drie Rechtvaardige Rechters samen in hartje Brugge. Franky ‘Fox’ Van der Elst, Hugo Broos en Marc Degryse. What happens in restaurant ‘Cookies’, comes in Het Laatste Nieuws. Op één geheimpje na, dat onze Rechters zullen meenemen in het graf...

Je hebt 4% van dit artikel gelezen
22 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • dirk claeys

  Charleroi is de beste ploeg momenteel ,ook de enige ploeg die niet afging in Europa! Brugge was het snelst van buitenlands voetbal af ! Anderlecht, Gent, zulte! Dit heeft massaal veel punten gekost! Staan nu bij afval en groot vuil Europees! Enkel Brugge heeft dit zaakje maximaal benut! En Anderlecht in verleden topploeg nu maar tweederangs ploegje geworden! Gaat vandaag massaal ten onder in Brugge! 3-0 aan de rust!

 • Marlies Schoefs

  Fredje als brugge niet zoveel teveel kreeg en hun tegenstanders te weinig stonden ze niet op 1 ook is de tegenstand niet noemenswaardig dit jaar .wedden dat er morgen weer geen vidioref is

 • Eric Severijns

  Veel bla - bla over Anderlecht, over punten gekregen, maar wedstrijden kunnen ze niet noemen, andersom is dat niet zo moeilijk, maar hoge bomen vangen nu eenmaal veel wind en vooral AFGUNST!

 • fredje De Fliere

  Hoe komt het toch dat Anderslecht 7 punten gratis gekregen heeft in deze competitie en zo op de derde plaats staan ,ze zouden moeten staan op plaats 7 met 17 punten achterstand ,en Hein windmolen allang zijn C 4 gegeven hebben .

 • Jan peeters

  Wat een gezever......

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00