IN BEELD: 35.000 uitzinnige Club-fans vieren 15de landstitel op Grote Markt in Brugge

Een hele dag feest in Brugge, waar de 15de landstitel gevierd wordt. De spelers zijn rond de middag op het stadhuis ontvangen. Daar kregen ze een stadsmedaille en mochten ze het guldenboek tekenen.

Een speciale vermelding was er voor Timmy Simons die als ambassadeur van de stad werd omschreven. Vanaf 15.45 uur reden de spelers en staf met een open bus vanaf het stadion doorheen de stad. 

De talrijk opgekomen supporters staan klaar langs het parcours waar de spelersbus de massa groet. De Brugse Markt staat intussen helemaal vol: met liefst 35.000 zijn ze. De politie roept op om niet meer naar daar te komen. 

Nieuwe shirts

Tijdens de kampioenenviering stelde blauw-zwart meteen ook de shirts voor het volgende voetbalseizoen voor. Opvallend is de keuze van het shirt voor de uitwedstrijden: rood-wit gestreept

WDK
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Benny Proot
Voorzitter Bart Verhaeghe schudt de hand van burgemeester Renaat Landuyt.
Benny Proot Voorzitter Bart Verhaeghe schudt de hand van burgemeester Renaat Landuyt.
Timmy Simons wordt in de bloemetjes gezet.
Benny Proot Timmy Simons wordt in de bloemetjes gezet.
Benny Proot
Benny Proot
Benny Proot78 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • eric debanne

  Dikke proficiat club alsook voor onze Timmy Simons voor zijn hele carrière ! Een voorbeeld voor een jeugdspeler !

 • didier de coster

  aub aub stop met die kloteplay-offs, brugge kon dit jaar met wa pech nog naast titel grijpen , wees eerlijk hé, maar ja geld en geld en geld , boerebedrog eerste klassen, enig land in europa denk ik ; cobw

 • dirk govaerts

  mogenwij er even aan herinneren dat de volgende competitie begint ergens in augustus . kwestie van weer niet te moeten komen bleiten dat jullie beter waren in de PO's en ondertussen met je pet naar gooide in de reguliere competitie .Want het begitn pas in de Po 's . Het is dat de Po's er zijn anders was CLub ook in het jaar van Gent kampioen geweest

 • Van nuffelen Jos

  Inderdaad Kurt Billet daarom wordt een competitie dan ook over 40 wedstrijden beslecht. Wat voor nut heeft het een topmatch te winnen en dan 3 keer te verliezen tegen mindere goden.

 • Kurt Billiet

  De VARdiende kampioen! OMG, 12 op 30 in Play Off1, niet moeilijk dat ze er zo tegen zijn, kunnen enkel van de "kleintjes" winnen! Btw, dit jaar 3 op 12 tegen het zogezegde kleine broertje uit Oost-Vlaanderen! Heel, maar heel kleine kampioen!!

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00