Exclusief voor abonnees

Iederéén heeft wat tegen expertenrapport Belgisch voetbal: “Dat wijst op onafhankelijkheid van ­experts"

Photo News
Het rapport van de expertencommissie zindert na. De man op de straat, de gokoperatoren, de politieke partijen, zélfs de voetbalclubs: niemand is tevreden. De experts zelf zien het glas halfvol: “De reacties zijn het beste bewijs van onze onafhankelijkheid.” 

WAT ZEGT... DE POLITIEK?

“Niet aanvaardbaar”

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Aanbieding loopt nog
06dagen07uren54minuten56seconden
 • Lees nu 4 8 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Peter Bielen

  Als elke aanpassing van het RSZ gunst-regime kan aangevecht worden bij het grondwettelijk hof, dan kunnen we nu allemaal naar de rechtbank stappen want dan was er indertijd geen enkele juridische basis om deze gunstige maatregel toe te kennen! En dan ga ik ook mijn eigen RSZ laten controleren. Laat iedereen nu gewoon dezelfde bijdrage betalen. Het gaat gewoon maandelijks van het spelersloon af zoals bij elke werkende Belg! Of zit hier zakkenvullerij achter voor de onafhankelijke vier?

 • eddy buttiens

  De dag dat er weer minstens 8 autochtone Belgische spelers per ploeg op de grasmat lopen zal ik weer overwegen om een abonnement te nemen

 • Sobek Wessels

  Niets en niemand is in dit land onafhankelijk alles wordt gestuurd door Lobby groepen die vele miljoenen spenderen om hun wil te krijgen ! De kleine man mag voor alle kosten opdraaien en dat is overal zo ! Ethiek dat kennen ze niet en eerlijkheid kan hen geen bal schelen !

 • willem merken

  zijn ze werknemer? Dan ook dezelfde tarieven als alle andere werknemers.