Exclusief voor abonnees

Hoe Napoli-spits Victor Osimhen, de man van 70 miljoen, ‘neen’ zei tegen Anderlecht en doorgestuurd werd door Club Brugge en Essevee

Victor Osimhen
Photo News Victor Osimhen
Jackpot in Charleroi. Nóg maar eens. Ex-spits Victor Osimhen (21) verkast voor gegarandeerd 70 miljoen euro (exclusief bonussen) van Lille naar Napoli en wordt de volgende waarvoor de Carolo’s nog eens flink langs de kassa passeren - ze bedongen een 15 procent meerwaarde op de doorverkoop dus zijn ze verzekerd van minstens 8 miljoen euro. En zeggen dat ze hem vorig jaar al voor 12 miljoen verkochten. Money, money, money. Tot grote spijt van Anderlecht, Club Brugge en Zulte Waregem.

28 december 2015 in Het Laatste Nieuws: ‘Anderlecht biedt 2 miljoen voor topschutter WK U17.’ De naam van die topschutter: Victor Osimhen. 

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Marc De Baere

    Er zitten geen kenners in Rsca ze hebben 50 spelers gehaald op 2 seizoenen en er zijn er 40 die ze aan de straatstenen niet kwijt kunnen.resultaat ze moeten nog bijkopen En het geld is op.veel spelers betalen alle maanden die nog geen minuut gespeeld hebben.

  • Chris Marien

    Onbegrijpelijk eigenlijk, kenners zogezegd

  • Jacques Deceuninck

    Leedvermaak voor de topploegen, doodjammer voor Zulte.