Herbeleef dag zes van de winterstages met goed en minder goed nieuws voor Oostende, Sörloth die meteen twee keer scoort en Kara die terugkeert op training bij Anderlecht

Photo News
Januari, dus trekken onze Belgische eersteklassers weer massaal op winterstage. Wie maakt indruk op training? Worden de oefenduels winnend afgesloten? En welke nieuwkomers sluiten aan bij de groep? Mis dankzij de aanwezigheid van onze watchers op de stageplekken geen moment van alle actie. In deze liveblog ontdekt u de beste foto’s, video’s en weetjes!

• Ivan De Witte strijkt met jeugdig enthousiasme in Spanje neer: “Nog één aanvaller erbij en ik geef ons 9 op 10”

• Licht aan het einde van revalidatietunnel voor Jelle Vossen: “Kinesisten moeten me afremmen”

• Wat gebeurde er op dag vijf? Herlees het HIER!

• Lees HIER waar elke club vertoeft en tot wanneer 

Photonews2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • didier de coster

    genk moet kampioen spelen dit seizoen wegens oververdiend , de rest huppelt mee in de stoelenkans wegens de zwakte van de anderen ; cobw

  • Roos Desreveaux

    Genk verdient nu al het kampioenschap te winnen, zo een sterk elftal, hopelijk houden ze de groep dit seizoen bijeen, want het is al bewezen als malinowskye of pozu ontbreken dat het een stuk minder is, en als pozu invalt dat vallen alle stukjes in elkaar.