Hein Vanhaezebrouck klaagde bij licentiecommissie over Anderlecht

Photo News
Omdat Hein Vanhaezebrouck zijn ontslagvergoeding van ongeveer 1,5 miljoen euro nog niet uitbetaald kreeg door Anderlecht stuurde hij een brief naar de licentiecommissie. Dat schrijft La Dernière Heure en werd aan onze redactie bevestigd. 

Anderlecht benadrukt evenwel dat Hein zijn geld sowieso krijgen zal, voorlopig lopen er gewoon onderhandelingen over de modaliteiten, niet over de som zelf. Paars-wit ziet in de brief van Vanhaezebrouck een nieuwe démarche van makelaar Mogi Bayat, maar de club herhaalt dat het geen problemen verwacht wat betreft de licentie. 
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Mie Van Gestel

  Gaston Foubert,ge moet enkel de titel al lezen dat het over Vanhaezebrouck gaat,en NIET over Lekootje hé.

 • maurits sanders

  Stop toch in de sport met die bedragen , bedragen zijn toch erg overdreven he ! Wordt trainer en een maand later laat je je ontslaan. Welke trainer of voetballer zijn dit waardt, vanwaar komt dit geld allemaal fiscus laat je molen is draaien!

 • PLANCKAERT Johan

  contract is contract, moeten maar zo zot niet zijn om zulke ontslagvergoedingen overeen te komen. De gewone mensen verdienen nog zoveel niet in hun hele leven. En een afgedankte trainer krijgt dat, Leekens Brugge was nog erger.. voor 6 maand trainer, zo noemde hij zichzelf toch.

 • Gaston FOUBERT

  Kunnen jullie niet goed lezen of lezen jullie alleen maar de titel. Heintje zal zijn premie krijgen, alleen zijn er bepaalde modaliteiten te regelen. Eens benieuwd wanneer Lekootje de zijne mag verwachten.

 • Baldr VanHoek

  Als mensen hun verbintenis niet nakomen en je belooft hen dan te betalen, moet je dat ook doen, lijkt mij.