Vandaag wordt de 65ste Gouden Schoen uitgereikt. Dit mag u verwachten op HLN.be!

Ruud Vormer kreeg zijn Gouden Schoen vorig jaar uit handen van Louis van Gaal. Wie volgt de Nederlander op?
Photo News Ruud Vormer kreeg zijn Gouden Schoen vorig jaar uit handen van Louis van Gaal. Wie volgt de Nederlander op?
Vandaag is het zover. Dan wordt in het Pop-up Theater van Studio 100 in Puurs de 65ste Gouden Schoen uitgereikt. Tijdens het Gala van de Gouden Schoen wordt een opvolger gezocht voor Ruud Vormer (Club Brugge) en op HLN.be hoeft u alweer niets van het spektakel te missen. Dit zijn we vanavond van plan:

• Voor aanvang van het Gala passeren (ex-)voetballers, WAGs, bestuurders, scheidsrechters en andere prominenten uit het wereldje steevast op de rode loper. De genodigden dossen zich piekfijn uit en poseren dan gewillig voor de fotografen. Er zal dit jaar ook een livestream te vinden zijn op onze site, waardoor u vanaf 18u45 geen enkele blijde intrede zal hoeven missen. Vincent Fierens van Q-Music zal alles in goede banen leiden.

Sandy Walsh en zijn wederhelft Luna Stevens.
BELGA Sandy Walsh en zijn wederhelft Luna Stevens.

• De livestream van de rode loper niet kunnen volgen? Geen probleem. Achteraf krijgt u ook nog de kans om de opvallendste momenten te herbeleven. We knippen de leukste, mooiste of grappigste scènes op en gieten ze in een artikel. De opvallendste outfits zal u net als de voorbije jaren kunnen bewonderen in een apart stuk. In dat artikel zal elke jurk waar een verhaal achter zit zeker aan bod komen.

• Ook het Gala zelf kan u vanzelfsprekend van het eerste tot het allerlaatste woord volgen op HLN.be. Om 21u15 trappen we de show, die gepresenteerd wordt door sportjournalist Maarten Breckx, nieuwsanker Birgit Van Mol en presentator Niels Destadsbader, op gang. Tijdens de show voorzien we op HLN.be ook een liveblog, waarin we het gala ook tekstueel coveren. Een overzicht van de winnaars per categorie stemmen van favorieten en andere prominenten, reacties van winnaars, leuke foto’s of filmpjes: voor alles kunt u volgende woensdag, vanaf ‘s middags al, terecht in onze liveblog.

• Er worden 1.500 gasten verwacht, waarvan 960 VIPS. Enkele bekende namen die aanwezig zullen zijn: Rode Duivels-bondscoach Roberto Martínez, Dries Mertens en zijn vrouw Kat Kerkhofs.

HLN5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Paul Slagmolen

  Geen 1ne verdiend de gouden schoen' allemaal te plat..als je in het verleden kijkt. Dat waren spelers die er boven uit staken. Ik spreek wel van jaren geleden

 • eric debanne

  Die show trekt op niets meer de laatste jaren helaas ...! En spijtig dat de uitslag voor de gouden schoen al gekend is ... Van aken de verdiende winnaar dat wel

 • Natacha Verpoort

  het wordt een one man show: Hans Vanaken.

 • René Schoeters

  Moest vorig jaar al uitgesteld worden en dit jaar doet men dat beter ook! Beter géén gouden schoen dan eentje die geen glans heeft!

 • Kevin Vermeir

  Beste speler die het meest bepaald heeft is ...... BAYAT.