Vanaken: “Mbokani zou het verdienen, maar ik hoop uiteraard dat ik win”

“Ik moet het van mijn constante prestaties hebben. Mbokani rekent dan weer op de tweede stemronde”, aldus topfavoriet Hans Vanaken, die geen last had van de vloek van de Gouden Schoen. “Ik ben dezelfde speler gebleven, met dezelfde kwaliteiten. Ik ben blij dat ik niet veranderd ben. En wat de grootste kwaliteit van Mbokani is? Hij is een complete spits. Hij is enorm belangrijk voor Antwerp, want hij kan scoren en een bal bijhouden. Mocht hij winnen, zou het verdiend zijn. Maar natuurlijk hoop ik dat ik zelf win. Of ik er bij zal zijn op het EK? Dat wordt moeilijk. Het is aan mij om mijn best te doen en het de bondscoach zo moeilijk mogelijk te maken. Daarnaast blijf ik op dit moment bij Club Brugge. Als er een aantrekkelijke aanbieding komt, dan ga ik er zeker over nadenken. Maar ik ga niet zomaar naar het buitenland. Als ik één competitie moet kiezen? Dan misschien wel de Bundesliga.”

rv2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Steven Moreels

    VTM bakte er weer niets van, een flauwe bedoening, het was een bingo avond van het bejaarden tehuis op wittte tuinstoelen. De winnaar Vormer won de hoofdprijs, een pot gel. Clement bood de kersverse gouden schoen Hans een glaasje spuitwater aan Mannaert zag dat het goed was... De training daags nadien was al langer uitgesteld tot de namiddag, Mbokani blijft verweesd achter....

  • Jos Jacobs

    Jacobs Jos Als ik terug zie die 2 kansen met de nationale ploeg die ge mist