Exclusief voor abonnees

Tessa Wullaert gaat voor derde Gouden Schoen, maar zit op kruispunt: “Nog eens naar het buitenland of dichter bij huis spelen? Voor die keuze sta ik”

TESSA WULLAERT | Topfavoriete, maar mentaal niet in topvorm

In Wielsbeke, met twee Schoenen en twee honden: Omer en Chouffe. “Nog eens naar het buitenland of dichter bij huis spelen? Voor die keuze sta ik."
Jan De Meuleneir/Photo News In Wielsbeke, met twee Schoenen en twee honden: Omer en Chouffe. “Nog eens naar het buitenland of dichter bij huis spelen? Voor die keuze sta ik."
Kapitein bij de Flames, op weg naar een derde Gouden Schoen en straks einde contract bij Man City - en dus gegeerd op de transfermarkt. En toch zit Tessa Wullaert (26) in een dalletje. "Om de lange eentonige weken te doorbreken, volstaat iedere dag hard werken niet."

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.